Поезiе, надiя ти крилата

Вера Бондаренко-Михайлова
Поезiє, надiя ти крилата. 
Ведеш мене в незвідані світи,
Буяєш цвітом,сиплеш словом-златом,
У мрію прокладаєш скрізь мости.
Ти вічний поклик і творець могутній.
Нестримна і бурхлива,як потік.
Моїх бажань неоціненна сутність.
Життя мого окраса з року в рік.
Не розплескати б чашу через вінця.
Не здичавіти в хащах днів простих.
Не промінять таланти на червінці,
Не заблукати б серед слів пустих.