Чари танцю

Анатолий Анненко
З тобою знову я танцюю,
                ласкаві усмішки дарую.
Тебе я, мила, причарую
                і вечір цей благословлю!
Твій погляд добротою сяє -
                мені він щастя обіцяє.
І зараз тільки Небо знає,
                як я люблю тебе, люблю!
(Па-де-па, па-де-па, па-де-па, па-де-па),
па-де-па, па-де-па, па-де-па, па-де-па.
         
            

Це танго ми з тобою творим
                і його мовою говорим.
І вірю я, що ми повторим
                граційні рухи ще не раз.
Нам цього вечора - замало.
                Нас доля в танці об'єднала.
...А ти мене причарувала.
                Любов зачарувала нас!