Мольфарка

Николай Валерьевич Ширяев
Бо Україна, як та мольфарка,
Бо добре знає, що не пробачить Небо,
Що у брехні аж ніяких шансів,
Що зло накоєне їй повернуть.

Петро, будуючи властну владу,
Країну легко пошив у злидні.
То ж він розшукує вінуватців,
Щоб ще хоч трохи поцарювати.

А западенці не мають глузду,
Благають раю саме у чорта,
Бо невідступной юрбой до пекла
Їх кличуть добре забуті тіні...