1 хто тоб1...

Татьяна Рачкова Малиновская
Ворожнеча з собою, врожнеча зу сім.
Неначе ти в полі  воїн один.
І хто тобі скаже ласкаві слова?
І хто приголубить, як поряд нема?

В безмежжі багато різних Світів -
Додати їм трохи своїх кольорів.
Фарби обрати... В цім - теж є межа.
Та плисти у русі сенсу нема.

Бо всі зачорствіли, як той буханець.
І людяність... Людство...
В інших світах -
Перетинутись не можуть ніяк.