Час iде

Сергей Усынин
Час іде, а я чекаю,
Годинник рухає стрілки.
Чого потрібно? - вже не знаю.
Застряг у часі на віки.

Все повторялось знову й знову:
Тіж самі люди і погода,
Тіж самі чую я розмови.
Застряг у часі - нема ходу.

Усе минало, але я
Такий як був, такий як вчора.
Провина в цьому не моя.
Вже так набридли ці розмови.

Я ще живий,
Чи це здається?
Я не старий,
Але не б'ється...
А ні - тук-тук, тук-тук..Здається...