украина моя

Виктория Покора
Пісня написана на музику В.Дорош,Р.Мирний  для зразкового театра-пісні "Колисаночки"
МКДЦ "МИР" м. Павлоград


Україно моя
1.Ми не будемо ділити країну
На своїх чи на чужих.
Не розлучимо  доню і сина
Бо єдина мати у них.
Над колоссям небо блакитне,
Майоріє  український стяг.
Нехай земля наша квітне і не буде суму в очах.
Приспів-
Україно моя, нехай діти твої зростають.
Україно моя, нехай люди горя не знають.
Хай в кожній оселі радіють,
Не вщухає дитячий сміх.
Хай найкращої долі воліють.
І мета об’єднує  всіх.
2.Щоб був сад, потрібні зусилля,
Щоб квітнув і давав плоди.
Не зав’яне у дерева гілля
Якщо дати корінням води.
Об’єднаймо свої бажання,
Втілим в дії слова свої.
Недаремними будуть старання,
Якщо буде хліб на столі.
ID: 747673