Ми вистоiмо!

Надежда Крайнюк
Сусід шматує, ріже на частини
Мою країну, вільну і єдину.
Малює ворог мапу триколором,
А ми піднімем прапор свій угору.

Чи чуєш? Про свободу пісня лине!
Давно пора звільнити Україну!
Ми не дозволим Неньку плюндрувати,
На волю й незалежність зазіхати!

Важкий, страшний нам випав час наразі.
Ми вибрали собі дороговкази.
За рідну Україну вболіваю!
Орду ми подолаємо! Я знаю!

Звертаюся, народе мій, до тебе:
— Ми вистоїмо! Вірити в це треба!
В щасливій жити будемо країні,
Всі рани залікуємо й руїни.

29. 08. 2014 рік
Світлина з інтернету