Дим

Дмитрий Тодд
Я лиш закоханий дурень,
У якого вірші й блокнот.
Пілігрим, що боїться розлучень:
Мрійливий такий ідіот.

Я йолоп неповноцінний,
Що тістечко серед зими
Тільки їй роздобув би й кремінний,
Та теплий ще спогад весни.

Ти з насолодою куриш,
Знов і знов ти вдихаеш дим.
Сизу хмару в обіймах кружиш.
Я так хочу лиш бути ним.
14.08.17