мирного неба

Виктория Покора
Мирного неба (українська версія пісні для Дарини Попової на муз.Ксенії Небесної)

https://www.youtube.com/watch?v=wo0Y_rpAkas

1.Вітер плекає надію,
За обрієм веселка життя,
 в мене єдина  є мрія,
Щоб з миром було майбуття.
Небо   блакиттю нас манить
І птиці щебечуть в гаю.
І щастя  дітей не затьмарить,
Я Бога  благаю й молю.
Підтримайте пісню мою.
Приспів-
Мирного неба над головами,
Серцем й душею я вам всім бажаю.
Мирного неба ,спокійних ночей,
Щоб сльози горя не торкались  очей.
Мирного неба над головами,
Серцем душею я вам всім бажаю.
Мирного неба  і щастя без меж.
Геть війна! Ти наш дім не бентеж!
2.Всі теплі дитячі мрії
В долоні свої покладу.
 І я не втрачаю  й віри й   надії  ,
Що ранок відгоне війну.
Пісню я вам заспіваю
і риму вплету між рядків. 
Хай кожна країна єднає
Кордони для нас ,дітлахів.
Бо в нас нема ворогів.
Речитатив-   Б’ються серця щастям  наші
Лунають дитячі пісні.
в кожну оселю добра повну чашу.
разом скажемо ми-ні  війні !