Песня о счастье. A Song About Happiness

Эдуард Лейтман
https://www.youtube.com/watch?v=lZrt-fYNTMA

Storms bring a heavy rain. Lightening will flash in haze.
Flooding probably will happen.
But people on a race - during such a lifelong race - always want to be just happy.

Whether busy or free upon sadness or glee in the sky or at sea
I wanna live with love and hope.

Where’s happiest place?
Our planet is spinning.
Where’s happiest place?
What in this life I’ll be winning?

Only it seems to me, I do believe that I will become so happy, happy I'll be and it'll be soon.


музыка-Александр Журбин, слова-Роберт Рождественский, поёт-Людмила Сенчина

Гром в небе громыхнет, молния сверкнет во мгле,
Ливни в окна постучатся.
Все люди на Земле, на такой большой Земле
С детства вечно ищут люди счастье.

Посредине земли, то в дожде, то в пыли,
То вблизи, то вдали, - искать и ждать, любить и верить...
Где ты, счастье мое? Кружит планета цветная...
Где ты, счастье мое? Вдруг я тебя не узнаю...
Только кажется мне, верится мне, очень скоро я тебя увижу,
Счастье, счастье мое.