Было, выбор

Маха Иванова
A house
On a corner
A white fence
A black door

A long hallway
A painted face
An old staircase
An open drawer

A ring of keys
A house of choices
An endless puzzle
A useless game

A house of mirrors
A ring of choices
Where every answer
Is the same

@existential-words.tumblr.com

Дом на углу

Белый забор

Черная дверь

Длинный коридор

Портрет

Старая лестница

Открытый ящик

Связка ключей

Дом полон выбора

Бесконечный пазл

Бесполезная игра

Дом зеркал

Выбор по кругу

Где каждый ответ

Тот самый