Моно- меланхолия

Увидеть Бетельгейзе
       МОНОМЕЛАНХОЛИЯ              [  м о н о с т и х   ]



      1.
  о п я т ь  д о ж д и ; м е н я  д о ж д и с ь -  т а к а я  ж и з н ь . . .  /



         
                ***                28.08.17.


                М о н о
                о         н
                н         о
                о н о  М  е  л  а  н  х  о  л  и  я  .