Пробачте

Раиса Коренёк
Нехай вам день дарує радість,
усмішку, ніжність, доброту,
здоров*я, зібране в охапку,
любов, надію, широту.

Пробачте у святу неділю,
як вибачає нам Христос.
Нехай добро підніме хвилю
і змиє ненависне зло.