Всi дощi

Елена Иржанская
Всі дощі -- в початок всих річок,
Землю раз-по-разу напувають,
Умивають  личка порічок,
Соняхом вколиханим кивають.

Всі дощі у спраглий океан --
Раз в житті? Не раз та й потрапляють...
Зустрічати йду їх у туман.
Дивним  паром сльози розчиняють...

Всі дощі навшпиньках не болять!!!
Спеки щем вони перемагають.
І ключі лелек крізь них летять,
І земне й небесне відкривають.




06.10 2016 год