Завiтало сонeчко...

Белякова Светлана Николаевна
Завітало  сонечко у віконце,
прокидайся, маленька крихітка.
Півник свою пісеньку проспівав.
Котик у блюдця чекає
пінки молочної.
Песик хвостиком грає -
ранок зустрічає.
Потягушки маленький,
потягушки сладенький.
Прокидайся, серденько,
прокидайся паінька -
нарцис маленький.
Іди-іди на ручки,
золотко маленьке,
ти - серденько матусене,
ти - серденько татусене.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg