Ancient Gods. English version

Надежда Виннер
The sense of frenzy is untold and peerless,
The humid stamp of Coldness tries to stun.
There is no help for ghosts and worried spirits
And for alive. There is no place to run.

The Nothingness is leading to frustration,
And from this trap there is no fited key.
There on the edge of alien creation
Thick fog is rising up above the sea.

And Evil Gods are coming from the water,
An Ancient Creatures from the darkest depts:
The Great and Ugly Lord goes to the Altar,
And then, behind him, crawl his true adepts.

They wait for sign in their mystic palace,
Where sacral flame is weird and scary bright.
An Ancient Gods...They are a real menace,
And mad sick souls feel their stench at night,

That's spread between the worlds and hidden places.
This stench fills basement floors and attic's cracks.
They will return, we'll see their real faces,
And they'll destroy all people on the tracks.

This times will come. But yet in midnight shadows
No one has cried their awful secret names,
And stars has not lined up in certain arrows,
And sacred rite has not fulfilled its aims.


Древние Боги (подстрочный перевод).

Чувство исступления невыразимо и несравненно,
Влажная печать холода пытается ошеломить.
Здесь нет помощи для призраков и потревоженных душ,
И для живых. И нет места для побега.

Небытие приводит к расстройству сознания,
И от этой ловушки нет подходящего ключа.
Там на краю чужого мироздания
Густой туман поднимается над морем.

И Злые Боги выходят из воды,
Древние Создания из мрачных глубин:
Великий и Уродливый Властелин идет к алтарю,
И далее, за ним, ползут его истинные адепты.

Они ждут знамения в их мистическом замке,
Где ритуальный огонь потусторонний и пугающе яркий.
Древние боги...Они представляют реальную угрозу,
И сумасшедшие больные души чувствуют их вонь в ночи,

Что стелется между мирами и скрытыми местами.
Эта вонь заполняет подвалы и щели чердаков.
Они вернутся, мы увидим их истинные лица,
И они уничтожат всех людей на своих путях.

Эти времена наступят. Но пока в полуночных тенях
Никто не прокричал их ужасные тайные имена,
И звезды не выстроились в определенном порядке,
И священный ритуал не выполнил своих целей.


30.08.2017