31, 08, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Мая гісторыя жыцця ...Цікавых мараў подых... Ляцела ластаўка далёка за ..., а аказалася за плотам , побач. Гляджу і плачу зараз я... там дзесьці мара з ёй мая...Прысела і прыснула ... сволач . Даць нейкага штуршка бы мне, ды так шкада, што адляціць сяброўка ў цемру, а мне так цёпла , утульна, не адна я ...Калі дзе пасядзець, успомніць, зноў памарыць ...
Дзе лёс наш, а дзе мы ...Неведамыя сцежкі вядуць туды, адтуль сюды, а мы ў ім проста пешкі.
Фярзём не стала, засталася шэраговай...нічога новага ;