Не доведи Боже

Борис Задорожный
Під балконом паслись кури.
Звідки вони взялись?
Та вони були усюди,
Навіть не ховались.

Глянув дядько із балкона,
Жене півень курку,
Він жбурнув у горлопана
Зачерствівшу булку.

Кинув. Півень зупинився,
Почав хліб клювати.
Стояв дядько, та й дивився,
Не знав що й сказати.

Згодом видихнув, негоже,
Можна так здуріти.
Ох, не доведи мій, Боже,
Щоб так зголодніти.