Слово

Тонина Аг
Я не люблю слова гучні.
І сором слухати фальшиві.
Дворушні – ницістю страшні,
І болем б’ють несправедливі.

У слові суть твоя звучить,
Скажи – і, хто ти, - люди бачать.
І часто саме той мовчить,
Для кого слово СЛОВО значить.

Каліцтво мови - що й душі –
Бур’ян ростиш на твоїм полі.
Тож думай, говори, пиши -
Щоб словом теж - плекати долю.