Ось i вересень

Вера Бондаренко-Михайлова
Ось і вересень стигне вересом,
Луки з травами заросив.
Льється музика щастя нерестом - 
Саксофон видає мотив.
Грона повняться, стигнуть приречено,
Айстри вдягнуті в фіолет...
А троянди святкують піднесено:
Ловлять світло, мов амулет.