Time never sleep!

Летисия Ра
Тиша лікує душу:

Вітром осіннім по шкірі.

Подих вартий мрії,

Мене веде додому.

Я не боюся впасти

Обличчам в мутну калюжу.

Якщо ви зі мною остались,

Мабуть вам не байдуже!

Тиша загоює рани,

Шрами роздерті вже кимось.

Вітром будує храми,

Де прихистить чиюсь душу.