Прачнiся

Тина Рац
Подых ранiцы. Ты прачнуўся.
Часу хопiць, каб усе атрымаць?
Я чакаю цябе, мне ўтульна
Цябе сотнi год так чакаць.

Паглядзi мне яшчэ раз у вочы,
Дакранiся да маей рукi.
Каб святлей былi мае ночы,
Каб любiлi мяне прамянi.

Цiшыня не знойдзе нас сёння,
Мы лятаем у восеньскiх снах,
Разбудзi мяне ранiцай, ноччу
I скажы, што не хочаш больш спаць.