Вальс

Белякова Светлана Николаевна
Здалека чутні звуки сумного вальсу.
Крутяться зірки в млосній ночі поволоки далекої.
Смуток випереджаючи, ллється мелодія потопаючи.
І знову, він звучить в цю пізню годину,
він парить і ллється тільки для нас.
Вальс крутить граючи по-алеях сердечного раю.
Серце повнить замішання -
передчуття нової казкової пори.
Вальс, ти не новий, не новий, не новий.
Але ми без твоєї участі, як танцюристи
без підкови на щастя.