Тeрпи, тeрпи...

Белякова Светлана Николаевна
"Терпи, терпи - терпець тебе шліфує,
сталить твій дух - тож і терпи, терпи.
Ніхто тебе з недолі не врятує,
ніхто не зіб'є з власної тропи."
  Василь Стус



Біда біжи геть, посивіли мої скроні,
не тримай у своєму полоні.
Ціна боротьби - Життя,
за нього й тримаюся.
Стають дні довші, а ночі коротші.
Не помічаємо, як темніє у білий день,
і що навкруги повно порожніх людей,
все менше чесності сердець.
Коли війна крушить все навкруги,
то кожен думає лише про себе.
Залишається прагнення до виживання.
Нетлінні цінності панують -
любов до Батьківщини,
свобода, мирне небо над головою.
Кажуть, що у потоці Істини,
ми всі однаково голі,
а й справді, голі в життя приходимо й
голі з нього йдемо,
ніякого скарба з собою не беремо...

Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg