осiнь 5 вересня

Александр Ярошевский
де твої, Гармоніє, доробки, -
а чи Всесвіт ще в ладу з тобою?

сірі голуби на сірім полі
теплого асфальту селищ кротких

мертві голуби на сірім полі
теплого асфальту міст осінніх

що з тобою, друже, що з тобою,
сивий?