Нeба свiтлий смуток...

Белякова Светлана Николаевна
"Вітер Життя іноді лютий...
В цілому Життя, проте, хороше...
І не страшно, коли чорний хліб,
страшно, коли чорна Душа.".

Омар Хайям



Неба світлий смуток,
немов тепла осінь.
Ти приходиш в мої сни,
дозволу не просиш.
Ще літо жарою лютує,
але осінь боязко
з ним воює.
Вже ледве чутні
пряні запахи листя.
Я не знаю, як мені далі жити.
Але, я знаю лише одне,
не увійдуть мої надії в двері,
я відкрию їм навстіж вікно...


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg