Запанувало справжн...

Юлия Языкова Степко
Запанувало справжнє літо
В очах твоїх,  моя любов,
Пташиним щебетом сповита,
Як віра після молитов.
Лоскоче листя сонце, вітер,
Твоі конваліі цвітуть,
І на світанку наче бісер
Росою з ними заграють.
Запанувало справжнє щастя,
На сотні метрів вируша,
І все що маєм , як багаття,
Моя розквітнула душа!