Щовесни буяють!

Юлия Языкова Степко
Щовесни буяють
Соковиті трави,
Жити починають,
Розкривають глави.
Вітер розколише
Райдугу квітневу,
З дощиком пограє
Сонце полудневе.
Так людині треба
Простір і натхнення,
Килими зелені,
Серцю одкровення!