Нiч

Эрика Маркон
Яка чарівна ніч
Лунає на дворі
Зірки на небі тім
Мов блискавки в воді

Ні шелесту дубів
Не чутно навкруги
Ні простору полів
Не видно уночі

Це темряви життя
Цікаве непросте
Мов вирази буття
Що серцю неясне

Я бачу лиш красу
Прекрасної ночі
Не гаючи часу
Дивлюся на неї

І сповнююсь чуттям
Любові у душі
Я дякую словам
Що житимуть в мені

Яка чарівна ніч
І море почуттів
У чому саме річ
Не чутно й голосів

Та вітер шепотів
І цілував вуста
А дзеркало душі
Накрила темрява

15.09.2004