Моя прекрасна няня

Людмила Анишкова
Щоб  побачить  няню  Віку,
Серіал я  не дивлюсь.
Я своїй  прекрасній  няні
В  дитсадочку посміхнусь.

Ось  біленький  фартушок
Няня  одягає,
Біля  столу, мов  снігурка,
Діточок стрічає.

Враз  розставила  тарілки,
Чай у  чашки  наливає,
Мов метелик над  квітками,
Поміж  нас літає.
Королева Сніжна!
Тільки  тепла  й  ніжна…