A Prayer

Михаил Малинин
            Angels, where you soar
            Up to God’s own light,
            Take my own lost bird
            On your hearts tonight;

            And as grief once more
            Mounts to heaven and sings,
            Let my love be heard
            Whispering in your wings.

            Alfred Noyes [?]. A Prayer

Ангел стальнокрыл,
Долети, молю,
От беды укрыв
Ласточку мою;

И пускай в ночи
Рокотом турбин
Для нее звучит
Песнь моей любви.

[Москва, 9 сентября 2017 года.]