Ми поговорим уночi про все

Миклош Форма
Ми поговорим уночі про все.
Про все хороше і про все погане.
Про все. Про наші радощі і рани.
Про все, що кожний у душі несе.

Нам є про що поговорити, є.
Ми стільки пережили поокремо,
та вийшли дві однакових поеми,
де все моє насправді є твоє.

...Як дивно світить місяць за вікном.
Неначе саме він цієї ночі
усе за нас нам розповісти хоче
і упоїти пам'яті вином...