Ты са мною

Павел Крюков
Скончаны дзень,
Вячэрня прахалода
 З сабою прынесла душэўны непокой,
 Апошні взгляд
Прадночнага заходу,
 Сыходзіць у даль і вабіць за сабой.
 Вячэрні птах
Спрачаўся з цішынёю,
Напоўніў ветер пошчакоі сваей,
Мне добра.
Побач ТЫ са мною,
І цемра начная здаецца больш святлей.