за мир помолимся

Виктория Покора
Спаси Господь мирян у всьому світі,
Від повені ,війн, землетрусу, спеки.
Чому  біда приходить  кожної миті ?
Чому нема у людства повної безпеки?
У всьому є одна провина,
Жага до влади ,до  переваг.
Бо в руки зброю взяла  людина,
Відрікаючись від земних Благ.
Спаси Господь вірян у всьому світі,
Прошу війнам негайно зупинитись.
Щоб в щасті зростали наші онуки, діти-
Разом ,за мир ,повинні ми молитись!