З останнiм подихом

Белякова Светлана Николаевна
З останнім подихом,
під вітром ласкавим,
розлітається листя
осінньою казкою.
І тільки горобина,
радує яскраво-червоним кольором милим.
Мжичать дрібні дощі,
туманною пеленою оповиті сни.
Самотній кленовий лист
на вікні прилипнув - завис.
Сонечко майже не видно,
хмари темні правлять харизму.
Дні короткі пролітають
як мить, довгі ночі
обкрадають їх.
Осінній місяць
у ориолі сріблястому
Землю береже
у ночі променистій.