Допоможи переможним жити життям

Ольга Назарова 4
Не покидай мене, Ісусе,
Не покидай мене, молю;
Звільни від розпачу й спокуси,
Тривогу удали мою.

Ти вірний. Що іще потрібно?
Мене навіки полюбив.
Даруй в труді духовнім здібність
І в Слові Божому зміцни.

Летять роки...І дні лукаві...
Я хочу лиш для Тебе жить
Й, використовуючи право,
Тобі із радістю служить.

Немає іншого й не буде
Такого вірного, як Ти.
Ми грішні всі по суті люди -
Мене ж Ти від гріхів звільнив,

Моя надіє і опора,
Дорога, правда і життя.
Схиляюсь у святій покорі
Перед Тобою, Боже, я.

Перед Твоїм святим престолом
Своє я серденько кладу.
Могутньо дій в мені; хай гори
Гріховні зникнуть, упадуть.

Даруй життям жить переможним
Мені постійно, кожну мить.
З Тобою все здолати зможу-
Мене так Слово Боже вчить!