моей старшей доченьке

Курикова Наталья
Половина серця в УкраiнI, половина вже давно далеко...
Тридцать з гаком рокiв як на крилах менI щастя принесли лелеки ,
Перше твое слово, першI кроки,
Перше , мама , я люблю до неба!
Як же швидко промайнули роки
Заплiтати кiски вже не треба.
Вже сама I жiнка I матуся,
Берегиня i дбайлива доня.
До твоеI посмiшки горнуся,
Сивина вже вкрила моI скронi...

Нам любов дiтей даруе сили
Я сумую за тобою , мила...

11.09.17
Li