Домик на колесах для его Ма

Раскольников Бэк
Your пробыбли мильон доларс хард to admit but can save me Еаа
Энал never лайк to ээск for хэлпин хэнд but ай дю now Еаа
Ай лук инту your айс
This хард бевилдерд stare
Part овн ми wants to хаааrtch ю
Teen your хэвэн дю badge ю know
ААА наив open воин эксченьge i've stories Zэд transform sirs here
But im think im only yommy one трюфель anus planet tonight Eaa
Эээа чипс свэаr смокэд мэйкап мэйкс your фэйс, лукас иф дизаувэ
Yet fool иф grace
In a dog лис now
One hundred Euro wine
Ай дю белив эн хэвэн эн ай дю беливец time
E its time now Еаа
Файв инч вай хай heels
Ай дю белив эн хэвэн эн ай дю беливец real
Эйтс окей now, -оукей
Бээ: sky у Le-show, -лезь под пешем
С Kateй B love лектчер
Come in би годges for me now
And
After one i think its sto пудов дала им пёс favorite one Eaa
And now arested time, -russian ха воин
What?
Sorry ork Eaa
Ай лук интю your айс, -darling back ин to night
But. -Ловим, возим, локи
But. Love me whats you tell you у рап уааап дьюрааа он
One hundred Euro wine
Ай дю белив эн хэвэн эн ай дю беливец time
Face less компани донт bader мач тю ми
Файв! инч вай хай heels
Ай ду белив эн хэвэн эн ай ду беливец real
Дрим лайк ми раж hainz sun позитивный кот s favorit one
Favorit one
Favorit one
Favorit one


Rodion Wood  by iceage The Lord s Favorit