Бабинe лiто

Белякова Светлана Николаевна
Бабине-літо павутиною залетіло,
закрутило, вихором понесло.
Не відкупилася доля сивиною скроні.
Останній сплеск Природи перед зимовою холоднечею -
зливаються запахи двох видів :
терпкі і різкі,
свіжі і ніжні, ностальгічні
запахи осінніх квітів -
тонкі, екзотичні,
аромат фантастичних ,Планет.
І від цієї краси,
золото серця плавить,
лавою застиглої сльози.
З цієї життєвої смуги,
міцніше відчуваєш землю під ногами,
адже зима не за горами.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg