Згвалтування

Сергей Заграбайло
Всі ґвалтували вже тебе
Татари, турки і поляки,
А жид і нині ще є.е,
Раніше німці, австріяки.
Про москалів я промовчу,
Без мене є кому сказати.
Зверх трьохсот років, на бочку,
Доводилося разом спати.
Усі на світі тут були,
Не був ще мабуть лиш один.
Через кордон перевели,
Нехай ще спробує грузин.