Червиве яблуко

Наталья Бидненко
 
Червивим яблуком мене ти спокушав
І поливав єлеєм кожне слово.
І піддалась, повірила душа,
Що тут любов узята за основу.

Та у довір’я є своя межа,
Коли Господь дарує одкровення:
–То не кохання, просто нагла лжа…
Іди собі з тим яблуком у жменях!