Jesien przyszla

Просто Дорота
(имя автора не было указано)

ЈЕСЕН ЈЕ ДОШЛА

Топло лето већ је прошло,
Лишће жути покрај пута
Чујте како ветар пева:
Дошла нам је јесен жута!

Птичице ће сада рећи:
,,збогом децо вама свима''
И на далек пут одлетет
Преко гора и планина.

МАЛА ШКОЛА: Песме за децу о jесени- blogspot (к сожалению, не проходит ссылка)



JESIEN PRZYSZLA

Cieple lato juz minelo,
Ziemia liscmi pozlocona.
Slyszysz? Wiatru piesn dobiega:
"Jesien zolta przyszla do nas!"

Ptaszki zaraz nam powiedza:
"Czesc, pozegnac was musimy"
I w daleki swiat poleca-
Hen za gory i doliny.