Люблю раннiй свiжий ранок

Белякова Светлана Николаевна
Люблю ранній свіжий ранок:
трохи видніється світанок,
гладінь небесна чиста.
Свіжо і затишно,
як біля лісового вогнища.
Птахи голосно заливаються,
зелень ясна і соковита.
Колір ледве пробивається,
знати не прийшла ще пора.
Не навчилися,
за життєвою метушнею,
радіти митям.
Адже життя не так довге,
щоб тільки на матеріальне
його розмінювати.