Не плач

Елена Иржанская
Ой, який то несмак,
Ой, який то несмак
Синіми очима
Плакати ввесь день...

В синіх водах
Лебідь,
Білий або чорний
В синіх водах
Лебідь...
Лебідки нема!!!

Бачиш, яке горе,
Як йому зарадить?
В обіймах тримає
Сто вітрів дарма?..

Та не вір легендам,
Що він себе стратить,
Перед смертю пісню
Гарну заспіва...

То він так сумує,
В сині води плаче,
В сині води плаче...
То не плач хоч  ти!!!

14.09 2017 год