Бабине лiто

Владимир Ольховой
Бабине літо скупе на тепло,
Вітер зрива павутиння.
Скоро негода.

Тихо, ледь чутно за ставом село.
Сниться йому сновидіння,
Сонце, погода.

Літечко десь заблукало в степах,
Осінь тепер господиння,
Ходить як пава.

Фарбой малює у теплих тонах,
Листя тепер як проміння,
Гарне яскраве.

Владимир Ольховой. 14 Сентября 2017.