Осеннее укр

Елена Васильевна Собко
Ось  вже і сиве павутиння

на літо зморшками лягло.

І подих осені з сумлінням

вже ставить птаха на крило.


Пожовклий лист бурштином сяє.

Каштан фламенко виграє.

Кохання промінь завмирає

і дощ осінні сльози ллє.