ТАМ ДЕ НЕБО

Владимир Панчоха
Там де небо,там де зорі
Там проліг чумацький шлях.
Ти до Бога як до Мами
Знову прийдеш у думках.
І розквітнуть знову квіти
Біля хати у саду,
Я до Бога як до Мами
Тою стежкою прийду.
Я до Бога як до Мами
Тою стежкою прийду.

автор ВЛАДИМИР ПАНЧОХА
11 09 2017