Просто неба

Наталя Мазур
(Присвячую креативній молоді, поетам та поеткам, що були присутні
на ІІ Всеукраїнському фестивалі "Мовою серця" в м. Івано-Франківську)

Просто неба як в забутті
Просто неба шквал почуттів
Просто неба ти так хотів
Залишитись у вірші

Просто неба прірва і злет
Просто неба йтимеш вперед
Просто неба вхопиш сюжет
І писатимеш вірші

Просто неба помах руки
Просто неба очі-зірки
Просто неба подих легкий
Бо читаєш ти вірші

Просто неба знайдеш свій шлях
Просто неба виженеш страх
Просто неба злинеш як птах
І залишаться вірші

11.09.2017р.