Адажiо

Вера Бондаренко-Михайлова
Знов музика лунає
В ній я тебе впізнаю
Моє ти щастя й гріх
Мій вічний оберіг
Душі моєї тайна
Яскрава надзвичайна.
Боюся тебе втратить
Життя мене ще квапить
Тобі дарую знов
Запалену любов
Ти зіронько печальна
І пісня величальна
Щоб серце відчинила
Даруй мені-бо крила!
Звучиш в душі таємно...
Прошу тебе я чемно,
Щоб святом був віднині
Не тільки в височіні…
Не забувай благаю!..
Так долю заклинаю.