Мой верасень

Булавкина Татьяна
Я у Верасне упершыню адкрыушi вочы
Цяпер святкую гэта кожны год
Вандрую з зоркамі у ночы
Удзячна лёсу  і з жаданнем упярод

Таму так любы гэты пах асенні
Прахадны вечар надае настрой
Празрыстым небам птушкі у вырай паляцелі
Вяртанне будзе цешыць нас вясной

Мой кожны верасень жыцця прыступак
З ім разам крочым па зямлі
Бясконца час па кругу рушыць
А я, на шчасце, не вядома да калі...